2 unieke winkelconcepten onder één dak

The Home of Creation biedt de ruimt voor een non-profit cadeaushop, waar cliënten hun eigen kunst kunnen verkopen. Daarnaast bestieren wij een winkel met alle benodigdheden voor de hobby- en professionele kunstschilder. Kom jij eens rondneuzen en shoppen in één van onze winkels?

Wij maken je wegwijs met  de basis winkelvaardigheden

In onze twee winkels, de Upcycle cadeaushop en de Art Suppliesshop, kun je oefenen met winkelvaardigheden. Wat houdt dat in? Je leert omgaan met de kassa, bedient het pinapparaat, helpt met het prijzen van de artikelen en het verwerken van leveringen. Om te zorgen dat je vertrouwt raakt met getallen en cijfers, kun je deelnemen aan de laagdrempelige rekenlessen.

Verder is klantvriendelijkheid een absolute must voor degenen die het leuk vinden om in de winkels te werken. Omdat de werkzaamheden nog niet dagvullend zijn, combineer je je werkzaamheden in de winkel met je werkzaamheden in één van onze andere dagbestedingsprojecten.

De mogelijkheid bestaat om je eigen werk te koop aan te bieden in onze Upcycle Cadeaushop. Minstens één keer per jaar organiseren we een expositie waarbij je werk officieel geëxposeerd wordt.

50%
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
50%
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Recyclen was nooit eerder zo authentiek en bijzonder

In ons naaiatelier werken we grotendeels met gedoneerde spullen. Wij krijgen regelmatig wol, stof, garens, fournituren en knutselspullen. Van al deze gekregen materialen, maken wij weer nieuwe dingen. Deze ge-upcyclede producten verkopen we in onze Upcycle Cadeaushop. Deze shop is bij ons in het pand gevestigd.Aan ieder item dat in onze cadeaushop te koop is, hangt een kaartje met de naam van de maker. Hij of zij krijgt te horen als een product verkocht is. Zo krijgen geven wij de materialen een nieuw leven en de makers de erkenning die ze verdienen.

© 2022 — The Home of Creation