2 unieke concepten onder één dak

Ons prachtige pand The Home of Creation biedt ruimte aan een non-profit upcycle-cadeaushop, waar cliënten hun eigen gemaakte handwerken kunnen verkopen. Verder bieden wij onderdak aan een art shop met alle basis benodigdheden voor de kunstschilder. De art shop biedt werkervaringsplekken voor de mensen die onze dagbesteding bezoeken. En daarmee is het een uniek concept in Almere. Kom jij eens rondneuzen en kennis met ons maken?

Wij maken je wegwijs met  de basis winkelvaardigheden

In de Art Shop, kun je oefenen met winkelvaardigheden. Wat houdt dat in? Je leert omgaan met de kassa, bedient het pinapparaat, helpt met het prijzen van de artikelen en het verwerken van leveringen. Om te zorgen dat je vertrouwt raakt met getallen en cijfers, kun je deelnemen aan de laagdrempelige rekenlessen.

Verder is klantvriendelijkheid een absolute must. Als je het leuk vindt om mensen te helpen en te vertellen over het assortiment, dan is de art shop wellicht wat voor jou! Omdat de werkzaamheden nog niet dagvullend zijn, combineer je je werkzaamheden in de art shop met je werkzaamheden in één van onze andere dagbestedingsprojecten.

50%
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
50%
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Recyclen was nooit eerder zo authentiek en bijzonder

In ons atelier werken we grotendeels met gedoneerde spullen. Wij krijgen regelmatig wol, stof, garens, fournituren, doeken, knutselspullen e.d. Van al deze gekregen materialen, maken wij weer nieuwe dingen. Deze ge-upcyclede producten verkopen we in onze Upcycle Cadeaushop. Deze shop is bij ons in het pand gevestigd; een soort kringloop, maar dan nét even anders. Aan ieder item dat in onze cadeaushop te koop is, hangt een kaartje met de naam van de maker. Hij of zij krijgt te horen als een product verkocht is. Zo geven wij de materialen een nieuw leven en krijgen de makers de erkenning die ze verdienen.