Dagbesteding op een creatieve thuisbasis

Binnen de dagbestedingsprojecten en de naschoolse opvang wordt een breed scala aan activiteiten aangeboden. Hiermee worden de cliënten uitgedaagd hun kwaliteiten en talenten verder te ontplooien onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde professionals.

Medium length section heading goes here

Professionals op het gebied van begeleiding van kinderen en jong volwassenen

Medium length section heading goes here

 Jarenlange ervaring met zorgverlening aan kinderen en jong volwassenen met verstandelijke en/of psychische beperkingen.

Medium length section heading goes here

Gediplomeerd en continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de zorg.

Tagline

Hoe ziet de indeling van de dagbesteding eruit?

Bij The Home Creation word je hartelijk verwelkomd en maak je kennis met de groep. Iedere ochtend starten we de dag met een groepsgesprek. Tijdens dit kringgesprek plannen we wat je die dag gaat doen. We werken met een vaste dagindeling zodat je weet waar je aan toe bent. We zorgen ervoor dat jij je optimaal op je gemak voelt.
Laat Ons Huis jouw thuis worden!

Naai-en Handwerkatelier

In dit atelier leer je omgaan met verschillende machines, zoals de naaimachine, de lockmachine en de borduurmachine. Je kunt daarnaast allerlei handwerkvaardigheden leren. Bijvoorbeeld: breien, haken, met de hand borduren e.d.

Beeldende Kunstvorming

In dit atelier leer je op een laagdrempelige, serieuze manier de basis van de schildertechniek. Je werkt aan het verfijnen van je basistechniek, zonder je eigen stijl te beïnvloeden. Je maakt op een fijne manier kennis met de ins en outs van het schildervak.

Upcycle Cadeaushop

De Upcycle cadeaushop bevat een collectie van zelfgemaakte kunst, accessoires en leuke, betaalbare cadeautjes. Alles in deze winkel is gemaakt met gerecycelde materialen.

Art Suppliesshop

Bij de Art Suppliesshop beschikken wij over alle benodidheden voor de professionele kunstenaar. Kwasten, verven, papier en allerlei andere materialen. Je leert omgaan met de kassa, bedient het pinapparaat, helpt met het prijzen van de artikelen en het verwerken van leveringen.

Tagline

Wil jij je aanmelden?

Neem dan direct contact met ons op en dan helpen we je graag verder

Bedankt! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
© 2023 — The Home of Creation