Ontdek hier je eigen beeldend vermogen

Wil jij in een creatieve, kunstzinnige en inspirerende omgeving werken? Dan is het atelier Beeldende Kunstvorming wat voor jou! In dit atelier leer je op een laagdrempelige, serieuze manier de basis van de schildertechniek.

Medium length section heading goes here

Professionals op het gebied van begeleiding van kinderen en jong volwassenen

Medium length section heading goes here

 Jarenlange ervaring met zorgverlening omtrent verstandelijke en psychische beperkingen.

Medium length section heading goes here

Gediplomeerd en continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen binnen op ons zorgvlak

Tagline

Welke vaardigheden leer je bij de schilderlessen?

Je werkt aan het verfijnen van je basistechniek tijdens het schilderen, zonder je eigen stijl te beïnvloeden. Het beheersen van deze technieken zal je eigen stijl uiteindelijk versterken!

Bovendien ben je op het gebied van tekenen ook bij ons aan het juiste adres. Geduldig en rustig leggen we je allerlei tekentechnieken uit. Daarnaast kun je je verdiepen in de discipline beeldhouwen. Of misschien gaat je hart wel uit naar een ander kunstzinnig medium zoals boetseren of houtbewerking. Bij The Home of Creation zijn de mogelijkheden eindeloos.

Materiaalkennis

Materiaalkennis gaat over de spullen die je nodig hebt om te schilderen, zoals verf, kwasten en papier. Bij schilderlessen leer je welke spullen je het beste kunt gebruiken en hoe je ze moet gebruiken. Zo kun je mooie kunstwerken maken!

Kleurenstudie

Kleurenstudie gaat over de verschillende kleuren die je kunt gebruiken om te schilderen. Bij schilderlessen leer je welke kleuren er zijn en hoe je ze kunt mengen om nieuwe kleuren te maken. Zo kun je bijvoorbeeld blauw en geel mengen om groen te maken.

Traditionele schildertechnieken

Traditionele schildertechnieken zijn manieren van schilderen die al heel lang bestaan. Bij schilderlessen leer je bijvoorbeeld hoe je met olieverf kunt schilderen, hoe je aquarellen maakt en hoe je met acrylverf werkt. Zo kun je ontdekken welke techniek jij het leukst vindt.

Anatomie

Anatomie gaat over het lichaam van mensen en dieren. Bij schilderlessen leer je bijvoorbeeld hoe de spieren, botten en organen eruitzien en hoe je die kunt tekenen en schilderen. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie tekening maken van een paard met allemaal details zoals de botten en de spieren.

Tagline

Wil jij je aanmelden?

Neem dan direct contact met ons op en schrijf je in voor een proefles

welkom@thehomeofcreation.nl
06-46441002 - Majeed Saeeyan
06-18093730 - Connie Fransz
De Huchtstraat 15/17, 1327 EB Almere
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2022 — The Home of Creation