Category
5 min read

Festival Fun 2023

Festival Fun 2023
Written by
Full Name
Published on
22 January 2021

Hoewel de temperatuur anders doet vermoeden, is de zomer écht voorbij.

Afgelopen zomer stonden we met onze prachtige kraam op twee festivals.

Op 24 juni trapten we af met een stand op het Tomatensoep Festival in Almere-Poort. Dat weekend viel samen met de Landelijke Atelierdagen, waarbij Majeed zijn atelier op De Huchtstraat open stelde voor publiek, in samenwerking met de Griekse textielkunstenares Chris Strou.

Het was prachtig weer, dus we boften enorm. Tezamen met vrijwilligster Annemiek, richtten we de kraam in met allemaal schilderijen uit het schilderatelier en naaiwerk van het naaiatelier. Het was een drukbezocht festival met veel muziek, dans en eten. Erg gezellig. We kregen veel complimenten over de mooie producten die we hadden meegenomen en sommige items werden verkocht. Eind van de dag keerden we met een prettig, doch licht oververhit gevoel door de warmte, terug naar De Huchtstraat. Hier aangekomen bleek dat er ook veel bezoekers waren afgekomen op de open atelierroute. Er hing een gezellige, prettige sfeer onder de bezoekers. Het mooie weer zal hier absoluut aan hebben bijgedragen.

Vervolgens stonden we op 24 september op de Kunst-Uit-Markt in Almere-Stad. Wederom een prachtige kraam ingericht met al die mooie, handgemaakte knuffels, paspoorthoesjes, pannenlappen en schilderijen. Hoewel de temperatuur prima was, werden we bijna weggeblazen door de harde wind. Nadat we alles goed gezekerd hadden met spelden, plakband en klemmen, waren we voor de rest van de dag stormbestendig! Wat een gezelligheid! Veel mensen, prettige gesprekken, folders uitgedeeld. Ook hier werden weer diverse items verkocht. Wat is iedereen trots! Kortom, ook na deze winderige dag, keerden we met een goed gevoel terug naar De Huchtstraat.

We kijken met groot genoegen terug op deze beide festivals en hopen volgend jaar wellicht op meer festivals te staan!

Subscribe to newsletter

Subscribe to receive the latest blog posts to your inbox every week.

By subscribing you agree to with our Privacy Policy.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Medium length section heading goes here

Professionals op het gebied van begeleiding van kinderen en jong volwassenen

Medium length section heading goes here

Gediplomeerd en continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de zorg.

Medium length section heading goes here

Jarenlange ervaring met zorgverlening aan kinderen en jong volwassenen met verstandelijke en/of psychische beperkingen.