schilderslessen

Schilderlessen voor iedereen

Op een informele en professionele wijze leren schilderen in een open atelier in een inspirerende omgeving? In het atelier van the Home of Creation is dat allemaal mogelijk.

Onder begeleiding van MAJEED SAEEYAN  kunnen zowel beginners als gevorderden samen de kunst van het creëeren leren. Meer over Majeed en zijn eigen website.

Tijdens de cursus beginnen we met de basistechnieken waarbij u ondermeer kennis maakt met de verschillende materialen, kleurenschema’s, perspectief en enkele basistechnieken. Er wordt niet gewerkt volgens een vooraf vaste procedure. Ieder wordt begeleid in zijn of haar eigen tempo. De cursist wordt geholpen met duidelijke praktische tips en aanwijzingen. Door daarnaast in groepsverband over elkaars schilderijen te praten delen we onderling tips en adviezen.

Wat goed is om te weten:

De eerste les is altijd gratis. Zo krijgt u alvast een voorproefje.
De verfmaterialen en uw eerste canvas doek zijn bij de lesprijs inbegrepen. Vanzelfsprekend bent u vrij om bijvoorbeeld na enkele lessen uw eigen schilders materialen aan te schaffen. Ook kunnen wij u hierbij adviseren.
De cursus is elke donderdag en vrijdagavond van 19.00 tot 22.00 uur. Gezien de individuele begeleiding die u krijgt is inschrijving op de lessen mogelijk op ieder gewenst moment in het jaar.

Kosten van de schilderles

Het lesgeld bedraagt € 100,00 euro per maand en dient maandelijks vooraf te worden betaald (incl. koffie en thee en excl. materiaal). Bij afwezigheid kunt u de les op elke laatste zondag van de maand inhalen.

Meer informatie over de lessen?

Bel met
Majeed Saeeyan

T: 06-46441002

of email:

info@majeed.nl

|

Leren schilderen is een ontdekkingsreis in jezelf naar jezelf met vaak bijzondere resultaten.

GALERIE CURSISTEN

Bezoek de galerie van de cursisten van Majeed Saeeyan. Laat je inspireren en geniet van de presentatie en brede variatie van kunst, kleur en vooral passie!