The Home Of Creation

Een plek om te ontmoeten, te creëren en te werken

Onze Kringloop Recyclewinkel

In de volksmond denkt men bij een kringloopwinkel meteen aan een winkel waar allerhande tweedehands spullen verkocht worden. Dat is hier niet het geval. Bij ons is eerder een recylewinkel dan een kringloopwinkel. Wel worden materialen gebruikt die tweedehands zijn. Vandaar dat gekozen is voor de naam kringloop-recyclewinkel.

De winkel werkt nauw samen met ons naaiatelier en het schildersatelier en ondersteunt beide initiatieven.

In onze winkel wordt onder andere door ons ge- en vermaakte kleding verkocht. Maar ook tassen gemaakt van gerecycled leer, bijvoorbeeld van oude bankstellen. En natuurlijk ook de schilderijen die de jongeren tijdens hun dagbesteding in schilderatelier maken.

Al met al, veel te zien en veel om rond te snuffelen.

De opbrengst van onze winkel wordt zoveel mogelijk besteed aan noodzakelijke materiaal- en gereedschapskosten binnen onze ateliers.  

Inbreng van spullen voor de winkel 

Bij de kringloop-recyclewinkel kunnen ook spullen gebracht worden. Maar alleen als die spullen voor onze werkzaamheden in het atelier ook handzaam en nuttig zijn.  Daarom vragen wij u om altijd vooraf telefonisch contact op te nemen dan kan wellicht meteen bepaald worden of uw spullen geschikt zijn voor de winkel.

Meer informatie over de winkel?

Bel met 
Connie Fransz

T: 06-18093730

|

Elk artikel heeft hier dankzij onze passie voor recycling een nieuw leven gevonden.