Poetsbedrijf Car Clean Creation

Onze missie is het creëren van een fijne en veilige werkplek voor jong volwassenen met een beperking. Zij werken samen met ons aan een schoon resultaat.

Poetsbedrijf
Car Clean Creation in Almere

Jouw auto, prachtig glanzend en gepoetst. Dit kunnen wij voor je regelen. Bij Car Clean Creation vertroetelen wij jouw auto en zorgen er voor dat deze er van binnen en buiten pico bello uitziet. 

En natuurlijk doen wij dit door gebruik te maken van eco vriendelijke middelen zodat de natuur er geen last van heeft. Zo is schoon ook echt schoon. Heb je de flyer ontvangen? Lever deze dan snel in voor een fikse korting in 2020

Cyriel Paul Chang, de drijvende kracht achter het autopoets-bedrijf, miste een stukje techniek binnen de dagbesteding voor jong volwassenen met een beperking. Voor zover hem bekend is, is hij op dit moment in Almere de enige die hier iets in kan betekenen.

Jong volwassenen met een beperking leren omgaan met gereedschap was zijn doel. Toch werd het een autopoetsbedrijf omdat hij merkte dat de jongens en meisjes hiervan begonnen te stralen! Wellicht nog meer dan de gepoetste auto’s!
Zo’n vier jongeren zijn dagelijks actief met het handmatig poetsen van auto’s. En die ene jongen of dat ene meisje die toch iets meer over gereedschap wil weten en leren, ook die krijgt een kans. In een hoekje van het bedrijf staan fietsen en scooters die onder de kundige begeleiding vann Cyriel opgeknapt mogen worden.

Meer informatie of een afspraak maken?

Bel met
T: 06-87061318

Emailen kan ook:

carclean@thehomeofcreation.nl

 

|

Een stralende glimlach

En uw glimmende auto!

DAT is waar we het voor doen!

Contactformulier